Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

"Στέκι Ζωής" από τον ΟΚΑΝΑ στη Λάρισα


Σημαντικές και καινοτόμες δράσεις για την πρόληψη των εξαρτήσεων και την ενίσχυση των δομών για τα εξαρτημένα άτομα προγραμματίζει η νέα διοίκηση του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας του ΟΚΑΝΑ.
Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα δράσης του Κέντρου Πρόληψης για την περίοδο 2011-2012, η πρόεδρός του, Ευαγγελία Λιακούλη παρουσίασε την «Κάρτα Εθελοντή» μέσα από την οποία οι πολίτες μπορούν να γίνουν εθελοντές της πρόληψης συμμετέχοντας σε ημερίδες κατάρτισης και εμψύχωσης, καθώς και σε κινητοποιήσεις ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου.
«Θα προσφέρουμε την «Κάρτα Εθελοντή» σε όλους και φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε μια από τις πιο μεγάλες και ισχυρές ομάδες δράσης της Θεσσαλίας και της χώρας, μια από τις πιο δυνατές και καθαρές φωνές κατά των ουσιών και της εξάρτησης» είπε η κ. Λιακούλη.

Μία άλλη, σημαντική δράση του ΟΚΑΝΑ θα είναι το «Στέκι Ζωής» το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα στη Λάρισα με στόχο την παραγωγή δράσεων με τη συμμετοχή παιδιών, εφήβων και ενηλίκων σε ένα εγχείρημα για την ανάδειξη της δύναμης της δημιουργίας και τη χαρά της ζωής.
Συνάμα, έχει προχωρήσει η δημιουργία της ιστοσελίδας του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας www.kplarisa.gr την οποία η διοίκησή του φιλοδοξεί να καταστήσει σημαντικό τόπο δικτυακής συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων. Στο πρόγραμμα δράσης περιλαμβάνεται, ακόμη, η διοργάνωση διαφόρων τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά, θεατρικών παραστάσεων και εργαστηρίων, εικαστικού και λογοτεχνικού διαγωνισμού για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, ενημερωτικών ημερίδων και άλλων εκδηλώσεων.
ΠΗΓΗ :onlarissa.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου