Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Από Δευτέρα οι άδειες, την Τρίτη το Διαιτητικό Δικαστήριο



Η αναβολή, της αναβολής γίνεται στο θέμα των αδειοδοτήσεων των ομάδων τόσο της Super League όσο και της Football League  ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Την Πέμπτη κατέθεσαν τους φακέλους της οι εννέα υποψήφιες ομάδες της Football League που διεκδικούν την άνοδο τους στην πρώτη τη τάξη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας. Οι φάκελοι των  ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, ΟΦΗ , Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας εξετάστηκαν την Πέμπτη, ενώ σημέρα Παρασκευή εξετάστηκαν οι υπόλοιποι των ΠΑΕ Τρίκαλα, Βέροια, Διαγόρας και Πανθρακικός
Αν και αναμενόταν την Παρασκευή να δημοσιοποιηθούν οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για της ομάδες της Football League αυτό δεν έγινε και πλέον αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα, ημέρα που θα εκδικαστούν και οι .εφέσεις των Ηρακλή και Πανιωνίου στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης. Πάντως με δηλώσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ δύσκολα οι Κρητικοί θα εξασφαλίσουν άδεια, ενώ η Βεροιώτες θα καταθέσουν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία τη Δευτέρα. Παράλληλα, σύμφωνα με διαρροές, δύσκολα θα εξασφαλίσουν άδεια επίσης τα Τρίκαλα, καθώς υπάρχουν δηλώσεις μάνατζερ που μιλάνε για πολλές οφειλές προς παίκτες, και η Δόξα Δράμας, ενώ «τυπικά» φαίνεται να κατέθεσε φάκελο ο Διαγόρας. Έτσι, από τις εννέα ομάδες τέσσερις είναι αυτές, Γιάννινα – Παναιτωλικός – Λεβαδειακός – Πανθρακικός, που αναμένεταινα εξασφαλίσουν την απαραίτητη άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League.
Πάντως αν τελικά καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια αυτές οι τέσσερις ομάδες της Football League, είναι απορίας άξιο τι θα γίνει σε περίπτωση που ισχύσει η απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ και σε περίπτωση μη αδειδότησης του Ηρακλή και του Πανιωνίου δεν μείνουν ομάδες της Super League αλλά χρειαστεί αν αναπληρωθούν από ομάδες τις δεύτερης κατηγορίας. Το αν θα χρειαστεί αυτό, θα το μάθουμε την Τρίτη καθώς τότε ορίστηκε να συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να αποφασίσει το τι θα γίνει σε περίπτωση μη αδειοδότησης των δυο ομάδων της Super League, αν δηλαδή θα παραμείνουν Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΛ ή αν θα πάμε σε αναπλήρωση από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.
Αν για άλλη μια φορά δεν έχουμε νέα αλλαγή στις ημερομηνίες εκδίκασης των υποθέσεων στα αρμόδια όργανα, την Τρίτη αναμένεται να γνωρίζουμε το που θα αγωνίζεται η ΑΕΛ. Βέβαια, σε περίπτωση αρνητικής απόφασης για τους «βυσσινί» δεν πρέπει να αποκλείεται προσφυγή στην ΟΥΕΦΑ για να «βρει το δίκιο της», αν δεν το έχει ήδη κάνει προληπτικά...

πηγή: sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου