Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

24ωρη απεργία την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στα Notos Galleries


alt
Η επιχείρηση αποφάσισε να επιβάλλει εκ περιτροπής εργασία στους υπαλλήλους της
Οπως επισημαίνει η εκτελεστική επιτροπή του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, "εκ περιτροπής εργασία  αποφάσισε να επιβάλει στους εργαζόμενους, από τις 3 Γενάρη η επιχείρηση NOTOS COM μειώνοντας τις ημέρες εργασίας και τους μισθών των υπαλλήλων.
Στόχος της NOTOS COM που είχε υψηλή κερδοφορία  και  έφτασε  σε επίπεδο τζίρου τα 262,5 εκατομμύρια Ευρώ το 2010, ανοίγοντας μάλιστα  σε περίοδο κρίσης και  δύο νέα πολυκαταστήματα είναι να αυξήσει περισσότερο την κερδοφορία της, οδηγώντας στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους.

Η εκτελεστική επιτροπή της Διοίκησης του Εργατικού κέντρου Λάρισας, σε έκτακτη συνεδρίασή της, ανταποκρινόμενη, στην πρόταση του Συλλόγου Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας, για την Τρίτη 3-1-2012, στην επιχείρηση NOTOS COM.
Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας  και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων καλούν:
Τους εργαζόμενους στο πολυκατάστημα της NOTOS να πάρουν μέρος στην 24ωρη απεργία την Τρίτη 3 Γενάρη, στην οποία με αποφάσεις των ταξικών σωματείων εμποροϋπαλλήλων συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα στα καταστήματα της NOTOS COM.
Να μην υπογράψουν καμία τροποποίηση των συμβάσεων τους , μην αποδεχτούν την εκ’ περιτροπής εργασία, να μην υπογράψουν την καταδίκη τους.
Να Συσπειρωθούν στο ταξικό κλαδικό τους σωματείο των εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας ,  να απαντήσουμε στον πόλεμο που μας κήρυξε η μαύρη συμμαχία κυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ-ΛΑΟΣ), βιομηχάνων και Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου