Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Παραμένουν τελικά στη θέση τους οι οικονομικοί εισαγγελείς


alt
"Η κοινωνία απαιτεί στοιχεία και ονόματα", σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης
Παραμένουν τελικά στη θέση τους ως οικονομικοί εισαγγελείς οι Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, οι οποίοι παρέδωσαν κοινό υπόμνημα με τις θέσεις τους στον Άρειο Πάγο. Το πόρισμα για τις καταγγελίες συντάσσεται και θα παραδοθεί στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Κατά την έξοδό τους από το γραφείο του αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου δήλωσαν ότι «είμαστε εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος και παραμένουμε στις επάλξεις», ενώ διευκρίνισαν πως ό,τι ήταν να πουν το είπαν στο υπόμνημα τους που κατέθεσαν στον κ. Μακρή.


Αναφερόμενος στις εξελίξεις, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, τόνισε: «Η κυβέρνηση, μπροστά στην κατακραυγή, αναγκάστηκε να πάρει πίσω την καρατόμηση των δυο οικονομικών εισαγγελέων».

Ο ίδιος επανέλαβε ότι η κοινωνία πάντως απαιτεί και ονόματα, στοιχεία και κυρίως συγκεκριμένα αποτελέσματα εναντίον της φοροδιαφυγής και του οικονομικού εγκλήματος.

«Την ώρα που επιβαρύνονται άγρια τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και η ανεργία καλπάζει, είναι αδιανόητο να παραμένουν στο σκοτάδι βαριές καταγγελίες για παρεμβάσεις υπέρ της ασυλίας ισχυρών οικονομικών συμφερόντων» καταλήγει.
ΠΗΓΗ : in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου