Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Στο Δήμαρχο το προεδρείο της Ένωσης Συντακτών


alt

Παρέδωσε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον πρόσφατο φιλανθρωπικό αγώνα
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας και Ευβοίας και ο Δήμος Λαρισαίων, παρέδωσαν σήμερα στο Δήμαρχο Κ. Τζανακούλη ο πρόεδρος Χ. Μπεχλιβάνος και τα μέλη της διοίκησης της ΕΣΗΕΘΣΕΕ Δ. Κατσανάκης και του Μορφωτικού Ιδρύματος Λ. Κισσάβου.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων και του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους διοργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα για την πρωτοβουλία τους και σε δηλώσεις του τόνισε ότι η οικονομική συγκυρία δυστυχώς αυξάνει καθημερινά τον αριθμό των ανθρώπων που χρειάζονται στήριξη και τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν έμπρακτη αλληλεγγύη και διάθεση προσφοράς που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Χ. Μπεχλιβάνος ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα, και πιο συγκεκριμένα πέραν της ομάδας των Δημοσιογράφων, αυτές της Εθνικής Ελλάδος Κωφών, της Πανελλήνιας Ένωσης Γυμναστών και των Εργαζομένων του Δήμου Λαρισαίων, ενώ ευχαρίστησε επίσης και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 για την παραχώρηση του γηπέδου της ομάδας προκειμένου  να διεξαχθεί ο αγώνας.
Ο κ. Μπεχλιβάνος τόνισε ότι η Ένωση Συντακτών είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες που στηρίζουν κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και ευχήθηκε η διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων να γίνει θεσμός.
Παρόντες ήταν επίσης ο διευθυντής του Γηροκομείου Παύλος Τσούμας και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Μιχάλης Μπεκίρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου