Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ταλαιπωρία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας


alt
Δύσκολος αναμένεται ο Μάρτιος για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όσον αφορά στην ομαλή λειτουργία του.
Ήδη από σήμερα οι γιατροί ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις με την δίωρη κατάληψη του χώρου του διοικητηρίου και αύριο Πέμπτη αναμένεται να προχωρήσουν από τις 07:30 έως τις 10:30 το πρωί στην κατάληψη των ταμείων των εξωτερικών ιατρείων, προκειμένου να μην πληρώνουν οι ασθενείς για τις ώρες αυτές το αντίτιμο, που ξεκινάει από 5 ευρώ.
Ο πρόεδρος των γιατρών στο Γ.Ν.Λ. κ. Λάμπρος Καραγιώργος, με τον οποίο επικοινωνήσαμε, δήλωσε ότι «οι κινητοποιήσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της αντίδρασης, που έχει να κάνει κυρίως με το ενδεχόμενο να κλείσει το νοσοκομείο, καθώς υπάρχουν ενέργειες που δείχνουν ότι το Γενικό Νοσοκομείο είναι στη λίστα των 50 νοσοκομείων, που πρόκειται να κλείσουν ή να συγχωνευτούν».
Ο κ. Καραγιώργος κάνει λόγο για μαζική συμπαράσταση από τους Λαρισαίους στις κινητοποιήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν και υπενθυμίζει την απόφαση των γιατρών «να προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας στο νοσοκομείο από τις 12 Μαρτίου, εφόσον δεν καταβληθούν μέχρι τότε τα δεδουλευμένα από εφημερίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου