Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Δέκα μονάδες της ΔΕΗ, εκτός λειτουργίας, από την απεργία της ΓΕΝΟΠ


Eλλάδα: Με μία μόνο μονάδα, λειτουργεί το ΑΗΣ Μεγαλόπολης -Δέκα μονάδες της ΔΕΗ, εκτός λειτουργίας, από την απεργία της ΓΕΝΟΠ 
Μεγάλη είναι η συμμετοχή των εργαζομένων της ΔΕΗ στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης, που ξεκίνησε χθες βράδυ παρουσία αντιπροσωπείας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, σύμφωνα με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Εκτός λειτουργίας τέθηκε η 3η μονάδα του ΑΗΣ Μεγαλόπολης και όπως μας ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και εργαζόμενος στον ενεργειακό κέντρο, Σαράντος Αλεξανδρής, άλλες εννέα μονάδες της ΔΕΗ σε όλη την χώρα έχουν βγει εκτός λειτουργίας.Όσον αφορά την Μεγαλόπολη, μόνο η 4η μονάδα λειτουργεί πλήρως και κανονικά, αφού η 1η και η 2η είναι εκτός λειτουργίας εδώ και αρκετό καιρό και βρίσκονται σε εφεδρεία.Ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε ότι, παρά την έξοδο των μονάδων, οι διακοπές και οι επιπτώσεις που θα σημειωθούν θα είναι οι μικρότερες δυνατές. «Εκτιμώ ότι ο ΔΕΣΜΗΕ και η ΔΕΗ θα διαχειριστούν το σύστημα και δεν θα δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα», είπε.
Ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου πρόσθεσε πως «ο κοινωνικός αυτοματισμός φαίνεται ότι θα λειτουργήσει», συμπληρώνοντας «χρειαζόμαστε την αλληλεγγύη των πολιτών», ενώ σημείωσε πως «δεν θα έχουμε σκοτάδι με την απεργία, αλλά η κυβέρνηση με το μεσοπρόθεσμο μας γυρνά στο σκοτάδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου