Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Κραυγή αγωνίας από το ΚΕΘΕΑ στη Λάρισα



-«Είμαι ο Δημήτρης». – «Είναι ο Δημήτρης και είναι εντάξει!». Η κάθε μεμονωμένη κραυγή καθενός συμμετέχοντος στην αλυσίδα της ΚΡΑΥΓΗΣ αγωνίας του ΚΕΘΕΑ ενώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λάρισα με την κραυγή πάνω από 300 συμπολιτών, στη δυναμική δράση που διοργανώθηκε για το μέλλον της απεξάρτησης, της ανθρωπιάς, της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Την δράση «ΚΡΑΥΓΗ» αγωνίας των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ διοργάνωσαν στη Λάρισα οι άνθρωποι που βρίσκονται στη θεραπεία και την κοινωνική επανένταξη, τα μέλη των οικογενειών τους, οι φίλοι και το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ στη Θεσσαλία.
Προασπιζόμενοι το δικαίωμα στη θεραπεία και την κοινωνική ένταξη, ζητούν: Να δοθεί στο ΚΕΘΕΑ η εγκεκριμένη για το έτος επιχορήγηση, ώστε να μην τιναχτεί στον αέρα η θεραπεία χιλιάδων ανθρώπων που, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν στα «στεγνά» προγράμματα του ΚΕΘΕΑ και παλεύουν για την απεξάρτηση από κάθε ουσία. Να μη μειωθούν οι εργαζόμενοι στο ΚΕΘΕΑ με την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας. Να μη συγχωνευθεί το ΚΕΘΕΑ με τον  ΟΚΑΝΑ.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές Αντ. Σκυλλάκος (ΚΚΕ), Ηρώ Διώτη (ΣΥΡΙΖΑ), ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Γ. Σάπκας, ο πρόεδρος του ΕΚΛ Τ. Τσιαπλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου