Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν, σχολιάζοντας τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο για «σενάριο ταινίας Χόλιγουντ»! Φιλική νίκη με 1-0 πήρε η Λάρισα στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.
Η ΑΕΛ έχοντας ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος και ένα κακό στο δεύτερο επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι στο AEL FC ARENA αναμένοντας - σχεδόν τρεις μήνες - την απόφαση για την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 27' ο Ζεκίνια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Χασομέρης. Στα αξιοσημείωτα ήταν η επιστροφή, μετά από απουσία ενός μήνα του Σεσίνια, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίωρο φορώντας προστατευτική κάσκα.
«Σενάριο ταινίας Χόλιγουντ», χαρακτήρισε ο προπονητής της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν, τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου προσθέτοντας:



«Φτάσαμε αισίως τους τρεις μήνες προετοιμασίας. Δεν είναι στο χέρι μας, αλλά η κατάσταση είναι γελοία. Και βλέπετε πόσο αρνητικά έχει επηρεάσει όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον κόσμο.
Αν επιβληθεί η δικαιοσύνη η ΑΕΛ θα είναι στην Σούπερ Λίγκα αλλά έτσι κι αλλιώς έχει τραβήξει πολύ. Πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει. Να μάθουμε που και πότε παίζουμε, είτε έτσι, είτε αλλιώς».
Για τον αγώνα ο Ουαλός τεχνικός είπε: «Σήμερα είδαμε δύο ΑΕΛ, μια σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο, απέναντι σε μια ομάδα με πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα, είχαμε σωστή κυκλοφορία, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο δεν κυκλοφορήσαμε γρήγορα και σωστά τη μπάλα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί».

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Ταλ (82' Φωτιάς), Ααράμπ (73' Καλί), Βενετίδης (75' Κατσιαρός), Παπαγεωργίου (75' Καρανίκας), Νεμπεγλέρας (89' Βούζας), Χατζής (61' Ιγκλέσιας), Καραχάλιος (61' Σεσίνια), Πλιάγκας (46' Σιατραβάνης), Χασομέρης (60' Τσιμπάμπα), Ζεκίνια (46' Γκονζάλες).
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Πετρίτσεβιτς, Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Βαφέας, Τσουκαλίδης, Παμπόε-Ατζεμάν, Σαμουηλίδης, Οκουμούσης, Καρακατσάνης, Σολομωνίδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Καραμουκίδης, Βουτσάς, Βλαχόπουλος, Σπάχης, Αβραμόπουλος, Καθάριος, Παπακωνσταντίνου, Μάντζιος, Ελευθεριάδης, Σίνης, Προβατίδης, Σαχινίδης, Λούκαρης-Καπνίδης, Τσάτσας.