Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι παίκτες έφυγαν με ταξί ...


alt
Η νέα ήττα της ΑΕΛ στη Καλλιθέα και οι 12 βαθμοί από την κορυφή της βαθμολογίας πυροδότησαν κλίμα έντασης από την πλευρά των φιλάθλων.
Χθες το βράδυ η συγκέντρωση περίπου 150 οπαδών της ΑΕΛ στο χώρο του «Ael FC Arena», ανάγκασαν τη διοίκηση της ομάδας να τροποποιήσει το δρομολόγιο του πούλμαν στην επιστροφή από την Αθήνα.
Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή το πούλμαν να σταματήσει στην εθνική οδό, (στον κόμβο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ) και οι παίκτες να πάνε στα σπίτια τους με ταξί, καθώς το λεωφορείο υπό το φόβο των επεισοδίων δεν θα πήγαινε στο Ael FC Arena που έχουν τα αυτοκίνητά τους.

 
Οι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν στην απόφαση της διοίκησης (είπε ότι έχει εντολή από την αστυνομία που φοβάται ταραχές) αφού εξέφρασαν την επιθυμία να πάνε εκεί που ήταν συγκεντρωμένοι οι φίλαθλοι και να μιλήσουν μαζί τους, αλλά η διοίκηση αποφάσισε να μην το πράξει, κάτι που προκάλεσε δυσαρέσκεια στους ποδοσφαιριστές που πίστευαν ότι οι φίλαθλοι οφείλουν να μιλήσουν μαζί τους.
Από τους παίκτες πήγε με ταξί για να πάρει το αυτοκίνητό του ο Τσιμπάμπα (έιχε μαζί και τον νεοαποκτηθέντα Καμπάλα) στο Ael FC Arena όπου υπήρξε λογομαχία χωρίς μεγάλη έκταση με φιλάθλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου