Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η κατάντια της υποτιθέμενης δημοσιογραφίας

Έκθαμβοι παρακολουθήσαμε χτες το βράδυ ένα απίστευτο καφριλίκι σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό (astratv) του Βόλου.Ακολουθούν τα γεγονότα που συνέβησαν την Προηγούμενη Κυριακή στον τηλεοπτικό σταθμό TRT με καλεσμένο τον πρόεδρο του τοπικού Ολυμπιακού.
Εκεί που εξελισσόταν η εκπομπή (ο θεός να την κάνει) ένας λογιστής από το studio του Βόλου που το παίζει και αθλητικός δημοσιογράφος κάνοντας ότι δεν καταλάβαινε τι γινόταν και πάντα με ένα πλατύ και ειρωνικό χαμόγελο καλωσόρισε τα παιδιά (κάφρους) για να επακολουθήσει ένα απίστευτο καφριλίκι με ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο και μάλλον με την ανοχή των τεχνικών και του σκηνοθέτη ? από το στούντιο του Βόλου. Ο υπεύθυνος δημοσιογράφος της εκπομπής (από το studio της Λάρισας) χαμογελούσε και αυτός , πραγματικά ζώντας στον κόσμο του, ενώ ο έτερος παρουσιαστής (από τη Λάρισα) αποχώρησε από το studio σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός.

Φυσικά η απάντηση δεν άργησε να έρθει , στο studio της Λάρισας αυτή τη φορά , από κουκουλοφόρους οπαδούς της ΑΕΛ που κατέλαβαν το στούντιο του σταθμού.


Aλήθεια υπάρχει κανένα θεσμικό όργανο να μαζέψει όλους αυτούς που το παίζουν  και δημοσιογράφοι; ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ...

1 σχόλιο:

  1. Αν αυτοί οι τύποι είναι δημοσιογράφοι εγώ είμαι αστροναύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή