Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Σκόπια: Το αστέρι της Βεργίνας σε....πτυχία αποφοίτων Πανεπιστημίου!

Μέχρι και οι ίδιοι οι Σκοπιανοί αντιδρούν, λέγοντας ότι η κίνηση των υπευθύνων του πανεπιστημίου μπορεί να στραφεί εναντίον της χώρας τους ειδικά τώρα που έχει προσφύγει στο δικαστήριο της Χάγης.
Σκόπια: Το αστέρι της Βεργίνας σε....πτυχία αποφοίτων Πανεπιστημίου!

Το αστέρι της Βεργίνας απεικονίζεται στις τέσσερις γωνίες των πτυχίων των απόφοιτων του πανεπιστημίου της πόλης των Σκοπίων, Στιπ, το οποίο ιδρύθηκε το 2007.
Μέχρι και οι ίδιοι οι Σκοπιανοί αντιδρούν λέγοντας ότι η κίνηση των υπευθύνων του πανεπιστημίου μπορεί να στραφεί εναντίον της χώρας τους ειδικά, όπως λένε, τώρα που το κρατίδιο έχει προσφύγει εναντίον της Ελλάδας στο δικαστήριο της Χάγης.
Η δικαιολογία των εκπροσώπων του πανεπιστημίου είναι πως το αστέρι της Βεργίνας βρίσκεται σε εικόνα με την Παναγία, σε εκκλησία της πόλης.
Ο δε πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Γκρούεφσκι δήλωσε άγνοια!
Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για αίτημα ή απόφαση της κυβέρνησης.


ΠΗΓΗ: newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. SCOPIANS THIS IS OUR SYMBOL! THIS IS OUR HISTORY! YOU ARE STEALERS! LOOK YOUR HISTORY! YOU WAS NOMADIC PEOPLE, WHO ATTACKED TO OTHER COUNTRIES! NOW YOU HAVE A COUNTRY AND THIS IS GOOD FOR YOU! BUT USE YOUR HISTORY PLEASE! WHEN GREECE HAD CIVILIZATION, YOU WAS ON THE TREES! ALL WORLD KNOW ABOUT GREEK HISTORY, SO ALL SAY, THAT YOU ARE IDIOTS! DO YOU WANT THIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή